Accountant – Informeel en menselijk kantoor
Sander & Partners
Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Sander & Partners is actief op zoek naar een dossierbeheerder accountant voor een accountantskantoor regio Antwerpen. Binnendit flexibele accountantskantoor zal je terecht komen in een informele en menselijke sfeer waar je de ruimte krijgt om je grenzen te verleggen maar ook waar errekening gehouden zal worden met je capaciteite.

Zowel je toekomstige collega’sals de vennoten helpen je graag indien nodig, dit allemaal ondergesteund met eental van interne en externeopleidingen.

Dossierbeheerder Accountant Antwerpen Functie : Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor : Het opvolgen van administratieve processen gelinkt aan je dossiers en het bijdragen tot het optimaliseren van digitale processenkwalitatief verwerken van digitale cijfers, aankoop- en verkoopfacturen / financiële documenten communiceren met klanten en ze advies geven (of je bent bereidt om het te leren) Dossierbeheerder Accountant Antwerpen Profiel : Je bent in het bezit van een bachelor diploma Accountancy Fiscaliteit of een gelijkwaardigediplomaEen 2 à 3 jaarrelevante ervaring is een vereisteJe bent klantgerichten je hebt een professionele aanpak tegenover je cliënteel Teamspirit zit er in die samen gaat met een positieve ingesteldheid en motivatieAanbod Geniet van eenaantrekkelijke salaris met verschillende extra legale voordelenWoon verschillende en interessante opleidingen bij om je kennis teverruimen en om helemaal ondergedompeld te worden in je vakMaak deel uit van eenmenselijke omgeving waar er rekening wordt gehouden met je persoonlijke enprofessionele doelenHeb een work life balance! Open voor zelfstandigen Job Jobs Vacatures CarrièreBij Sander &Partners wordt elke sollicitatie confidentieel behandeld.

We hebben een gespecialiseerd team in de fiduciaire markt, aarzel niet om contact met ons op te nemen als je op zoek bent naar een andere uitdagingjobs sanderandpartners.com02 673 70 77

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier