Field Service Engineer - Digital Signage Projecten
Monitor
Wijnegem, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De uitdaging Als Field Service Engineer sta jij in voor succesvolle installaties en herstellingen van digital signage projecten in de Benelux, met focus op België.

Op weekbasis ben je ongeveer drie dagen on the field voor de installatie en montage van schermen, installatie van vergaderzaal toepassingen en allerlei randapparatuur (zoals audioapparatuur, versterkers, licht en geluid).

Afhankelijk van de complexiteit van het project ga je zelfstandig of in een klein team naar klanten. Ook ga je van tijd tot tijd vóór de installatie ter plaatse een juiste inschatting maken omtrent de mogelijkheden op mechanisch vlak en de benodigdheden.

De overige dagen sta je ter beschikking voor herstellingen en onderhoud bij klanten of ben je aanwezig in het atelier om de nodige voorbereidingen te treffen, te assembleren en te configureren.

Kortom een veelzijdig takenpakket. Jouw profiel Om een uitstekende installatie bij klanten te garanderen, is een degelijk technisch inzicht een must.

Daarnaast heb je een sterke affiniteit voor IT. Bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in een gelijkaardige functie (installateur, service engineer, ) opgedaan.

Nauwkeurig en ordelijk werken zijn cruciaal voor een succesvolle plaatsing. Naast een sterke dosis zelfstandigheid, ben je klantgericht en heb je zin voor verantwoordelijkheid.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je trekt je uit de slag in het Engels en het Frans. Bij voorkeur woon je in de regio rond Olen.

Het aanbod Je komt terecht in een groeiende KMO en maakt deel uit van een jong, enthousiast en dynamisch team. Je krijgt de kans om mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen, zodat je op termijn ook de complexe projecten aankan.

Je werkt mee aan indrukwekkende projecten die iedereen kent. Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket, dat ook extralegale voordelen inhoudt.

Onze 40-uren werkweek zorgt ervoor dat je jaarlijks 12 extra vakantiedagen hebt, bovenop de wettelijke 20!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier