Coördinerend verpleegkundige groepspraktijk
Zorgbedrijf Antwerpen
ekeren
2 dagen geleden

Dit vind je leuk om te doen

Verantwoordelijkheid, uitdaging en afwisseling is hetgeen wat je mag verwachten. Als coördinerend verpleegkundige kom je terecht in onze groepspraktijk van het woonzorgcentrum.

Ken jij de werking van onze groepspraktijk? Een groepspraktijk is een team van verpleegkundigen, kinesisten, diëtiste, logopediste en thuisverpleegkundigen.

Een unieke werking! Uniek omdat wij geloven in ieders expertise.

Jij als verpleegkundige bent de expert in medische- en verpleegtechnische handelingen . En die expertise mag je bij ons inzetten want jij bent verantwoordelijk voor de medische opvolging van de bewoners in het woonzorgcentrum .

Met je helikopterview behoud je het overzicht en sta je in voor de coördinatie en organisatie van de medische zorgen en dit voor al onze bewoners in het woonzorgcentrum.

Je bent het kloppende binnen het woonzorgcentrum. Jij bent niet alleen de contactpersoon voor huisartsen maar ook voor de bewoners en zijn / haar familie.

Jij bent diegene die complexe medische informatie vertaalt in begrijpbare taal.

We zijn er ons van bewust dat we de werking van onze woonzorgcentra naar een hoger niveau moeten tillen! Vernieuwen, out-of-the-box denken, toekomstgericht denken, maar daar hebben wij een verpleegkundige voor nodig die vanuit haar / zijn expertise projecten wil opzetten.

Projecten om de werking van het woonzorgcentrum nog meer af te stemmen op hetgeen wat onze bewoners nodig hebben. Je krijgt de kans om projecten op te zetten en deze te begeleiden! We gaan zelfs nog een stapje verder.

We zullen je stimuleren om kritisch naar de zorgverlening te kijken en acties / projecten op poten te zetten.

Haal jij dus je energie uit projectmatig werken ? En vind je verantwoordelijkheid en afwisseling belangrijk in je job! Dan is de functie van coördinerend verpleegkundige echt iets voor jou! Je komt terecht in een team van gemotiveerde verpleegkundigen die net zoals jij de medische zorg voor de bewoners naar een hoger niveau wil tillen.

Benieuwd? Nieuwsgierig naar de sfeer? Wij geven je de kans om vrijblijvend een kijkje te komen nemen

Jouw belangrijkste uitdagingen :

 • Jij bent verantwoordelijk voor de medische opvolging van al onze bewoners.
 • Jij bent de vertrouwenspersoon voor al onze bewoners en zijn / haar familie.
 • Jij neemt je expertise ter harte en zet projecten op om de werking van het woonzorgcentrum naar een hoger niveau te tillen.
 • 3 Redenen waarom dit (n)iets voor jou is?

 • Bent op zoek naar een job met veel afwisseling.
 • Wil projectmatig werken.
 • Neemt je verantwoordelijkheid op want onze bewoners rekenen op je!
 • Je opleiding en ervaring

 • Je hebt een diploma verpleegkundige of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Ook als laatstejaarsstudent kom je in aanmerking.
 • Je bent in het bezit van een visum om als verpleegkundige te werken. Als laatstejaarsstudent moet je deze nog aanvragen.
 • En bakken goesting om bij ons aan de slag te gaan!
 • Werken bij Zorgbedrijf Antwerpen

  Werken bij onze groepspraktijk? Welkom!

  Welkom bij Zorgbedrijf Antwerpen

  Zorgbedrijf Antwerpen, aangenaam

  Bij ons werken meer dan 4000 mensen. Sommigen al hun hele carrière. Hier laten we enkele collega's aan het woord. Wil je meer weten over het bedrijf en de visie van Zorgbedrijf Antwerpen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier