Parttime poetshulp
Accent
Lissewege, BE
4 dagen geleden

Onze klant is een klein familiaal bedrijfwaar mensen elkaar spreken en waar je absoluut geen nummer bent.Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit vaneen uitzendbureau combineert met de kwaliteit van eenselectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangeboden die uitzichtbieden op een vast contract. Dit wordt mogelijk gemaakt door de1200 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 13.

000 mensenaan een job helpen. Met 270 kantoren heeft Accent Jobs het grootstekantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Alsparttime poetshulp sta je in voor het schoonmaken van burelengemeenschappelijke ruimtes en productie omgevingen van zowelbedrijven als particulieren.

Onze klant staat garant voor eenpersoonlijke & professioneleservice.

Functie-eisen

Hebje ervaring of een opleiding in de schoonmaak en ben jij op zoeknaar een parttime job (op verplaatsing)? Reageer dan onmiddellijkop deze vacature!

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier