schadesurveyor
Randstad
Kieldrecht, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

 • Als surveyor controleer je commerciële voertuigen op eventuele schade na lossing schip, trein en truck. - Deze controles gebeuren aan de hand van duidelijke procedures.
 • De standaard kwaliteitsregels nauwgezet toepassen en opvolgen.- Controleren en aanpassen SOP's / merk.- Schade documenteren met foto's en bijhorende commentaren met digitaal toestel.
 • Opmaken vereiste documenten per specifiek merk of klant.- Evalueren schade en repair methode bepalen.
 • qualification

  Ervaring in de haven of ervaring met controle van nieuwe voertuigen.Goede kennis Engels (gesproken en geschreven), bijkomende talen pluspuntIn teamverband en zelfstandig kunnen werken.

  Je handelt efficiënt en nauwkeurig. Je hebt oog voor detail en je hebt verantwoordelijkheidszin.Je bent flexibel.Je bent communicatief : afstemmen met tegenpartijen betreffende verantwoordelijkheid schades.

  Een zeer afwisselende werkomging. Een bedrijf waar veiligheid en innovatie voorop staat. Dagwerk, kan evolueren naar vroege en late shift (in de lente en zomer)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier