Microsoft Ontwikkelaar (m/v)
Fédérale Assurance
Brussel
2 dagen geleden

Referentie

Om ons IT-departement te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste, gedreven en gepassioneerde Microsoft Ontwikkelaar.

Functie

Als Microsoft ontwikkelaar :

 • Voer je onderhoud uit in afdelingstoepassingen, ontwikkeld in ACCESS en / of VBA;
 • Neem je deel aan de re-integratie van het onderhoud van bepaalde departementale applicaties in ACCESS en VBA op de IT-afdeling;
 • Neem je deel aan projecten met behulp van de BI-tools (SSRS en SSIS) met betrekking tot SQL Server. In dit kader, maak je gebruik van SQL;
 • Neem je deel aan realisaties met Biztalk om communicatie naar de buitenwereld of tussen technisch heterogene interne applicaties te garanderen;
 • Voer je, indien nodig, onderhoud uit in VB6-toepassingen of C # -ontwikkelingen;
 • Neem je deel aan ontwikkelingen die een parametrisatie van externe toepassingen vereisen.
 • Profiel

  Je bent tweetalig (NL / FR) en minstens houder van een bachelordiploma in Informatica. Je wil je informaticakennis op peil houden en ontwikkelen en hebt een uitgesproken interesse voor de ontwikkeling van toepassingen, gebaseerd op Microsoft Technologieën.

  Je bent in staat om je toepassingen, die in eerste instantie door andere personen (geen informatici) ontwikkeld zijn, eigen te maken, een retroanalyse uit te voeren en deze toepassingen te documenteren.

  Je gaat gestructureerd te werk en stelt best practices en standaarden op (source code management, ontwikkeling van toepassingen, beheer van verschillende omgevingen, toepassing van de standaarden).

  Je onderscheidt je door je nieuwsgierigheid en professionalisme en streeft voortdurend naar kwaliteit. Je beschikt over goede relationele vaardigheden en bent in staat je taalgebruik en terminologie aan te passen in functie van je gesprekspartner.

  Je bent bekend met Microsoft-technologieën : Access, VBA / VB6, SSIS-SSRS en C # en kunt gemakkelijk overschakelen van de ene technologie naar de andere.

  Bovendien beschik je over een goede kennis van SQL- en relationele databases (bijvoorbeeld : SQL server).

  Solliciteren

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Herken jij je in dit profiel? Reageer vandaag nog en solliciteer online (zie knop "Solliciteren" hieronder).

  Jouw kandidatuur wordt met discretie behandeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier