service technieker specialist hygiene
Randstad
Hasselt, Limburg
4 dagen geleden

job description

Als Service Technieker voer je zelfstandig opdrachten bij klanten uit op het gebied van diepte reiniging en hygiene. Het betreft zowel onderhoudscontracten als éénmalige opdrachten en je werkt hierbij met de nieuwste professionele apparatuur en middelen.

Als specialist in dieptereiniging en technisch onderhoud draag je zorg voor een perfecte uitvoering van de opdrachten en houdt hierbij continue rekening met de gezondheids-

en veiligheidsvoorschriften, de Belgische wetgeving en de regels van de klant. Vanuit deze zelfstandige rol rapporteer je zowel je planning als de activiteiten die je uit voert op de diverse opdrachten (behandelingen, productgebruik, vaststellingen, etc.

 • aan de Service Supervisor. Je belangrijkste taken : -Diepte reiniging van installaties, ruimte en sytemen-Waarborgen van gezondheid, veiligheid en hygiene tijdens en bij oplevering van de opdracht-
 • Plannen van je werkzaamheden-Verwerken van je eigen administratie inclusief rapportage van de opdrachten

  qualification

  Als service techniker ben je gepassioneerd over technisch onderhoudwerkzaamheden en bezit, bij voorkeur, een diploma secundair onderwijs in een technische richting.

  Je hebt een aangeboren zin voor service en bent steeds klantgericht. Je voornaamste eigenschappen : -Je bent flexibel en vindt plezier in het contacten leggen met klanten.

 • Spreekt vloeiend Nederlands met basiskennis Frans.-Je bent een teamspeler, maar je kan evenzeer zelfstandig werken.-Beschikt over een rijbewijs B-
 • Je hebt een geldig VCA-certificaat. Onze klant biedt een uitdagende werkplek in een dynamische en solide organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden en kansen voor ontwikkeling.

  Ze zijn een no- nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn. Bruto maandloon en extralegale voordelen.

  Contract van onbepaalde duur na succesvolle interimperiode.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier