Master Data Officer
Cebeo
WAREGEM
3 dagen geleden

JOUW MISSIE

Wij zijn 100% menselijk, 100% innovatief, 100% klantgericht! En jij?

Heb je een passie voor data en het verwerken ervan? Heb je graag dat de informatie op een website volledig in orde is en werk je hier graag aan mee?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team te versterken!

Onthul jouw ambities in jouw takenpakket

Binnen het Master data team maak je verbetering en digitalisering mogelijk, zodat we kunnen rekenen op de juiste gegevens.

Vanuit ons hoofdkantoor te Waregem, onder verantwoordelijkheid van de Teamleader Master Data, sta je er samen met je collega’s voor in dat alle informatie op onze Cebeo e-shop correct is.

Zowel wat betreft de prijs, categorisatie, beschikbare media (foto’s, technische fiche) als de omschrijving. Je stemt hiervoor af met verschillende interne stakeholders : product management, marketing & sales teams.

Als Master Data Officer of Product Information Officer (M / V / X) zal dit jouw missie zijn :

Je verzorgt het automatisch inlezen van prijslijsten en automatisch creëren van artikels.

Je vult de productgegevens aan met aantrekkelijke beschrijvingen en houdt hierbij rekening met SEO. Zo volg je bijvoorbeeld op welke trefwoorden ontbreken voor bepaalde producten, hoe we zoekresultaten kunnen verbeteren, ..

Het contacteren van leveranciers voor de informatie (technische specificaties, foto’s, afmetingen) die nodig is voor de dataverrijking, alsook de opvolging hiervan behoren tot jouw takenpakket.

Je werkt mee aan het opstellen van catalogen wanneer dit nodig is.

Het is ook jouw taak om de datakwaliteit zo goed mogelijk bij te houden en de evolutie hierin te zien. Door het signaleren van trends, het escaleren van eventuele risico’s en het verrichten van verbeteracties zorg je dat de datakwaliteit constant beter wordt en dat onvolledigheden in de toekomst worden voorkomen.

Daag jezelf uit en ontwikkel jouw talenten

Jouw profiel? Als Master Data Officer ben je goed onderlegd met Office tools, met oog voor kwaliteit ga je altijd voor het beste resultaat.

Je bent gedreven, communicatief vaardig en staat voor het belang van datakwaliteit en draagt dit uit. Met jouw sterke analytische en conceptuele vaardigheden ben je in staat om business requirements te vertalen naar impact op onze master data en datakwaliteit.

Idealiter genoot je van een bacheloropleiding of gelijkwaardig door ervaring. Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.

Daarnaast is ervaring met een PIM systeem, Google Analytics, scripting en / of het schrijven van SQL query’s mooi meegenomen.

Jouw troeven om te slagen? Je bent nauwkeurig, zelfstandig en dynamisch.

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben jij misschien onze digital data expert die we zoeken in ons team!

Bouw je carrière uit met Cebeo

Vaste job met contract onbepaalde duur

Salaris : aangepast aan jouw competenties en ervaring

Extra voordelen : groepsverzekering, jaarlijkse sectorpremie, maaltijdcheques, 20 verlofdagen en 6 ADV-dagen, werkschema 39 uur / week.

Gelegenheid tot verschillende opleidingen & doorgroeimogelijkheden, en zoveel meer.

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze Recruiter Inse Vanhopplinus via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier