Operationeel Manager Permanent Placement regio Vlaams-Brabant/Limburg
Manpower
Wilsele
18 uur geleden

Job Description

Als Operationeel Manager Permanent Placement ben je verantwoordelijk voor de vaste aanwervingen in regio Vlaams-Brabant en Limburg.

Hiervoor kan je rekenen op een team van vier consultants met elk hun eigen specialisatie (Sales & Marketing, Logistiek & Supply Chain, Technics).

Je verantwoordelijkheden zijn een combinatie van coachen & leiding geven (50%) alsook het uitbouwen en beheren (R&S) van een eigen klantenportefeuille binnen jouw specialisatie (50%).

Coachen & Leiding geven :

Optimaliseren van de snelheid, kwaliteit, pro-activiteit, rentabiliteit van de werking van het kantoor. Op een duidelijke en efficiënte wijze medewerkers taken en verantwoordelijkheden verduidelijken en toewijzen.

Medewerkers sturen en motiveren om de vooropgestelde teamresultaten te behalen. Medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten en aanmoedigen om hun competenties verder te ontwikkelen.

Vertalen van de business strategie in operationele acties en processen Ontwikkelen en implementeren van nieuwe projecten en tools Opmaken van een jaarlijks actieplan

Rekrutering & selectie :

Analyseren van de lokale markt via gerichte prospectietelefoons en bedrijfsbezoeken. Commercieel aanbieden van kandidaten aan lokale bedrijven via telefonische prospectie (met een sterke focus op gezochte competenties) Realiseren van sales objectieven door een nauwe opvolging van key performances indicators (KPI) Uitwerken van sales acties om kandidaten met de juiste competent

Client Description

Wil je werken voor een internationaal bedrijf? Hecht je veel belang aan teamwerk en een fijne sfeer op de werkvloer? Dan is Manpower jouw ideale werkgever! ManpowerGroup behoort tot de absolute top van de internationale HR-

wereld. Dagelijks helpen we bedrijven en werkzoekenden vooruit in hun zoektocht. Voor onze afdeling Permanent Placement zoeken we een Operationeel Manager die mee willen bouwen aan dit verhaal.

Als Operationeel Manager Permanent Placement ben je verantwoordelijk voor een team van vier consultants, actief in regio Vlaams-Brabant & Limburg.

Candidate Profile

Je bent vertrouwd met rekrutering & selectie alsook de bijhorende uitdagingen. Daarnaast beschik je over de nodige commerciële vaardigheden en kan je terugkijken op verschillende jaren Sales ervaring.

Het werken met targets is voor jou een motivator. Je bent een echte peoplemanager met een eerste succesvolle leidinggevende ervaring.

Coachen en leiding geven is je 2de aard maar je bent ook niet bang om zelf operationeel te werken. Communicatieve skills zijn je troeven en je kan prioriteiten stellen in een boeiende en continu veranderende omgeving.

Je bent een positivo en jouw passie, goesting en ondernemingszin is even groot als dat van ons! Je honger naar sales is onstilbaar en je houdt van een uitdaging! Zin hebben om een echte positieve impact te creëren in het dagelijks leven van anderen.

Client Offer

We bieden je een stevig vast loonpakket, aangevuld met een mooi bonussysteem gebaseerd op individuele alsook teamresultaten, dat je naar wens kan besteden binnen ons flexibel beloningsplan.

Daarnaast voorzien we ook extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, GSM, maaltijdcheques, laptop, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Verder heb je 32 vakantiedagen en een divers aanbod van interne & externe opleidingen.

Solliciteer op deze job via onderstaande link en maak een profiel aan op onze "Manpower Website". Voor meer informatie, bel me op het nummer 016 / 270333 of stuur een mail naar pieter.luycx manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier