Business Assistant
Hudson
Brussel, België, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 beslootHudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf.

Weinvesteren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elkedag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onzeklanten.

We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aandie met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisatieswillen begeleiden bij hun People uitdagingen.

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groeihoudt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’shet verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe windwaait?

Dan maken we heel graag kennis met jou.Ter ondersteuning van ons R&S; team in Brussel zijn we op zoek naareen (m / v) BUSINESS ASSISTANT Rekrutering & Selectie Al meer dan 35 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische marktop het gebied van HR-

rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van debedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Onze afdelingRekrutering & Selectie is actief op 4 locaties in België.

 • In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team , waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten .
 • Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk over het verdere verloop van de projecten.

 • Je bent mede-verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere rekruteringsopdrachten .
 • Je zorgt voor de opvolging van de CV’s, je nodigt kandidaten uit, maakt planningen op voor assessments en handelt dossiers administratief af.

 • Je ondersteunt een team van consultants in hun werkzaamheden door een adequaat agendabeheer, de opmaak van offertes en contracten, het coördineren van advertenties tot en met de facturatie.
 • Je beschikt minstens over een Bachelordiploma , een eerste relevante werkervaring is een troef. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische omgeving van Hudson verder ontplooien.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans . De gangbare MS Office toepassingen hebben geen geheimen voor jou.

 • Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en wordt gestimuleerd door een hoog werkritme. Klantgerichtheid en flexibiliteit draag je hoog in het vaandel.
 • Maturiteit, discretie, teamspirit, autonomie, pro-activiteit en een sterke persoonlijkheid zijn enkele van jouw kwaliteiten.

  Je bent iemand waarop we kunnen bouwen en je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei. Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

  Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding vanreferentienummer BE777421 via onderstaande knop naar Hudson t.

  a.v. SarahSchietecatteMoutstraat 56 l 9000 GentTel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier