Projectingenieur
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Als projectingenieur voer je de projecten uit in samenwerking met de verkoopdienst en de klant. Jij staat in voor het plannen en voorbereiden van alle technisch gerelateerde werkzaamheden, die nodig zijn voor het plaatsen van klantinstallaties.

Zo zorg je voor de bestellingen en administratie van technische materialen.

Je begeleidt de werken door derden en eigen service engineers aan te sturen en bent niet te beroerd om zelfstandig storingen op te lossen aan installaties.

Tijdens werkzaamheden bij klanten ben je op de hoogte van milieueisen en hygiëne eisen en houd je rekening met de lokale veiligheidsmaatregelen.

Tot slot leid je proeven met als doel de installaties te optimaliseren en doe je voorstellen over de inzet en efficiency van de technische dienst.

Functie eisen

 • Je bent een ingenieur elektronica / mechanica / werktuigbouwkunde of hebt vijf jaar relevante ervaring
 • Je bent bereid opleidingen te volgen teneinde de benodigde vakkennis te waarborgen
 • Je beschikt over een rijbewijs B+E
 • Ervaring met Autocad, industriële gassen, M&R en PLC-programmering is een plus
 • Over het bedrijf

  Je wordt welkom geheten bij een internationale speler in industriële gassen. Je krijgt een functie met een hoge graad van zelfstandigheid binnen deze professionele organisatie.

  Tot slot wordt er binnen de organisatie sterk gefocust op persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier