administratieve ondersteuning
Advocatenkantoor Lutgart Gillis
9320 Aalst
1 dag geleden
source : Student.be

Company description

Wij zijn een dynamisch advocatenkantoor en trachten ons cliënteel meerwaarde te geven. Dit gaat via adviseren, bemiddelen en bijstand bij procederen.

Ons team behandelt verschillende takken van het recht : o.a. familierecht, jeugdrecht, verkeersrecht, afhandeling burgerlijke belangen, aannemingsrecht, administratief recht, strafrecht.

Door onze centrale ligging dicht bij de autosnelweg en tevens niet ver van het stadscentrum van Aalst zijn wij gemakkelijk bereikbaar.

Er is tevens parkeergelegenheid voor het kantoor.

Job description

 • administratieve ondersteuning van het secretariaat op vrijdagnamiddag (o.a. telefoon beantwoorden, klasseren, post sorteren, archiveren)
 • op donderdagavond (tot 20u) tevens cliënten tijdens de consultaties ontvangen.
 • Searched Profile

  Wij zoeken een gemotiveerde student / stagiair met een verzorgd voorkomen die voor een langere periode 4 à 8 uren per week beschikbaar is.

  Je bent vriendelijk en beleefd in de omgang en voert graag administratieve taken uit. Je bent punctueel en zeer discreet.

  Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands. Je volgt bij voorkeur office management of rechtspraktijk.

  We offer

  Een aangenaam en modern ingericht kantoor. Een door het Recht gepassioneerd team om mee samen te werken. Een marktconform salaris.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier