Openbaar vervoer BUDDY voor mensen met een beperking en ouderen in en om Leuven
11.11.11
Leuven, Belgium
5 dagen geleden

Ben jij sociaal, enthousiast en geduldig?

Vind je een ritje met de bus en / of een stukje samen stappen wel fijn?

Hou je wel van een babbeltje terwijl je even samen op stap bent? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die graag een handje helpen door af en toe iemand te begeleiden naar de dokter, het dagcentrum, de therapie, .

 • die er niet alleen geraakt. Wij zorgen voor ondersteuning, verzekering, vergoeding van je reiskosten. Jij neemt iemand met een mobiliteitsbeperking af en toe mee op pad als buddy, zodat die op termijn leert zelf weer in te staan voor zijn of haar mobiliteit.
 • Regio : Leuven (Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal)Periode : april-december 2019

  Taakomschrijving

  Als OV-buddy ga je graag eens je eigen deur uit om iemand met een mobiliteitsbeperking te begeleiden naar zijn of haar plek van bestemming op een aangename manier.

  Dat gaan om iemand met een visuele beperking, iemand in een rolstoel, iemand met een licht-mentale beperking, of een oudere die onzeker is en minder goed te been.

  Wij zorgen voor ondersteuning, verzekering, vergoeding van je reiskosten.

  De aanvragen voor begeleidingen lopen via de Mobiliteitscentrale Vlaams-Brabant (MAV) met wie we samenwerken voor dit buddyproject.

  Zij gaan bij een aanvraag telkens op zoek naar een geschikte buddy voor de aanvrager. Alle communicatie wordt via hen geregeld.

  U hoeft uw telefoon niet bij de hand te houden voor dringende oproepen van een aanvrager.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier