Meestergast snijzaal (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Westrozebeke, BE
1 dag geleden

Profiel

Konvert zoekt een meestergast! Voor een vleesverwerkend bedrijf te Westrozebeke zoeken we een meestergast voor de snijzaal.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse productie flow. Je zorgt dat het werk verdeeld is over de verschillende lijnen.

Samen met je mede collega's zorg je dat alle regels en afspraken rond veiligheid en hygiëne gerespecteerd worden. Als meestergast ben je verantwoordelijk voor het coachen van de collega's.

Alsook stel je de personeelsplanning en productieadministratie op zodat alle levertermijnen behaald worden. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het geven van opleidingen aan medewerkers, nieuwe medewerkers opleiden en evaluaties bespreken.

Heb je interesse? Mail zeker uw cv door naar roeselare.food konvert.be Tot binnenkort!

Aanbod

De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen.

Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controlerenDe parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen. Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.
 • De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren. Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .

 • Je ontvangt een motiverend verloningspakket met extralegale voordelen Je komt terecht in een warm en gemotiveerd team
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt oog voor detail en organisatie Mensen aansturen is voor jou geen probleem Je hebt een goede talenkennis van het Nederlands, Frans, Engels Je kan vlot overweg met MS Office Je start op om 5h

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier