Vrachtwagenbestuurder CE distributie - nachtshift
Van Moer Distribution
Zellik, BE
1 dag geleden

Bedrijfsvoorstelling :

Van Moer Logistics is een sterke groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & chemicals en port & intermodal logistics.

Met het oog op verdere groei zijn we op zoek naar nacht chauffeurs met rijbewijs CE voor onze afdeling in Zellik.

Functie :

Samen met een 15 collega’s sta je in voor de correcte levering van goederen aan onze klanten. Je pikt eerst de oplegger aan in het distributiecentrum, waarna je op je bestemming zelf je lading lost.

Dit gebeurt ’s nachts, zo kunnen we de drukte van overdag vermijden.

Profiel :

Om bij Van Moer Logistics een plaats te kunnen verwerven, ben je van nature positief ingesteld en erg betrokken bij je werk.

Als ervaren en vakbekwaam vrachtwagenbestuurder weet je exact wanneer je werkdag begint, maar niet wanneer hij eindigt. Voor onze klanten is het belangrijk dat je een recent attest van goed gedrag en zeden kan voorleggen.

Aanbod :

Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming. Je werkt samen met enthousiaste collega's die zich onderscheiden door hun engagement voor onze klanten en het bedrijf, en hun job in het bijzonder.

Reken daarbij nog op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier