Meewerkend chauffeur C
Accent Jobs
Provincie Oost-Vlaanderen, Belgium
13 dagen geleden

Voor de vacature meewerkend chauffeur : ? zal je voornamelijk instaan om materiaal van en naar de werven te brengen dus laden en lossen ervan.

Daarnaast zal je : ? collega's helpen bij de uitvoering van hun taken onder meer metsen bekisten... ; ? tot slot zal je ook de laadkraan en hoogtewerker bedienen.

Voor de vacature meewerkend chauffeur zijn we op zoek naar iemand die zich in het volgend profiel herkend : ? je kan de basistechnieken binnen de ruwbouw toepassen : metselen bekisten ijzervlechten en betonneren.

 • Je bent kortom een manusje-van-alles; ? je bent in het bezit van een rijbewijs B + BE + C (CE is mooi meegenomen) ? je hebt reeds een eerste ervaring als chauffeur en als arbeider in de bouw;
 • je staat in een ploeg maar zal evengoed vaak alleen werken; ? je past de veiligheidsregels strikt toe en je draagt veiligheidsuitrusting.
 • Goede sfeer goede en correcte verloning met doorgroeimogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier