Bouw & Infrastructuur - Account Manager
SGS
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfBij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.

Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan.

We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen.

Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken. SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering.

We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit. Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze bijna 100.

000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze meer dan 1650 medewerkers alleen al in België?

Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

Ook binnen onze gespecialiseerde divisie Infrastructure & Construction' doen we dit. We richten ons op inspecties in een industriële setting.

Dit zijn onder andere inspecties naar veiligheidscoördinatie, brandveiligheid, preventie, energie, drones (RPAS) en ondersteuning bij constructiewerken.

Krijg jij energie van salesactiviteiten? Is netwerken jouw ding? Ben jij resultaatgericht en op zoek naar een zelfstandige uitdagende functie?

Dan zoeken wij jou! SGS Infrastructure & Construction is immers op zoek naar de accountmanager die ons helpt verder te positioneren als strategisch partner in deze branche.

Wij op onze beurt helpen je met jouw persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie.Functieomschrijving· Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de commerciële relaties, voornamelijk door middel van actieve prospectie bij potentiële en bestaande klanten in sectoren zoals bouw, infrastructuur en constructie.

 • Je staat zelf in voor de uitwerking en opvolging van jouw offertes bij nieuwe en bestaande klanten.· Je gaat strategische en / of projectmatige samenwerkingsverbanden aan met andere organisaties om gezamenlijk producten en diensten aan te kunnen bieden.
 • Jaarlijks maak je salesplannen en je bewaakt de realisatie ervan door pijplijnmanagement en salesrapportages.· Je ondersteunt projectleiders bij het bevorderen van relaties met bestaande klanten, gericht op acquisitie van projecten en cross-selling.
 • In de tenderfase van aanbestedingsprocedures en bij het negotiëren van raamcontracten speel je een actieve rol en begeleid je de interne medewerkers voor de inhoudelijke technische inbreng.
 • Bij grote aanbestedingen werk je samen met projectpartners aan de samenstelling van een onderbouwd en compleet dossier.· Je vertegenwoordigt de organisatie bij commerciële activiteiten zoals beurzen, seminars, · Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager.

  Functie-eisenProfiel : Jij bent iemand die een goede neus heeft voor commerciële mogelijkheden en die energie krijgt van het opbouwen, benutten en scoren van orders vanuit jouw netwerk.

  Je bent tevens in staat een opportuniteit in de bouw & infrastructuursector te herkennen, vorm te geven en te vertalen naar een passende dienst of project.

 • Je hebt ruime ervaring in sales en accountmanagement in een technisch dienstverlenend bedrijf (b2b);- Je hebt ervaring met het opzetten en beheren van raam- en mantelcontracten;
 • Je hebt ervaring met aanbestedingsprocedures; - Ervaring met advies- en engineeringstrajecten is een pluspunt.- Prospectie / netwerken schrikt je niet af;
 • Nederlands is je moedertaal, kennis van het Frans en Engels is een pluspunt;- Je technische theoretische bagage combineer je perfect met een sterke commerciële ingesteldheid;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.Extra informatieWat wij aanbieden : Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière?
 • Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan firmawagen, groepsverzekering, etc.

 • Wil je hier deel van uitmaken? We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.
 • com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS. Maarten Theijs kan je eventueel nog meer vertellen over deze functie.

  Stuur hem via maarten.theijs sgs.com dan even een mailtje met je vragen.SummaryType : Full-timeFunction : Sales

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier