Service engineer
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Als service engineer ben je, na een grondige opleiding, verantwoordelijk voor het herstellen en verkoop klaar maken van machines.

Hierbij kan je kiezen om dit on-site te doen of je te verplaatsen naar de klant. Je analyseert de volledige machine, zoekt naar mogelijke problemen en geeft dit door naar de binnendienst.

Zij zullen dan de planning opmaken voor herstel. Sporadisch kan gevraagd worden om demonstraties te geven met de machines om zo de klant te overtuigen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als service engineer :

 • Je beschikt over een bachelor of master in de elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan technische schemas lezen en begrijpen
 • Kennis van pneumatica is een plus
 • Je spreekt vlot Nederlands
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als service engineer, is een bedrijf actief in alles van klassieke en CNC gestuurde machines.

  Van verkoop tot levering, installatie en onderhoud van de machines, zij bieden het volledige pakket.

  Men biedt jou als service engineer een uitdagende job met veel vrijheid. In het familiebedrijf heerst een aangename werksfeer.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met firmawagen en het nodige materiaal om jouw job goed te kunnen uitvoeren.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier