Zorgkundige
Armonea
Lippelodorp 4, 2890 Sint-Amands
6 dagen geleden

Je job

Je werkt deeltijds in vaste dagdienst, maar in een variabel uurrooster. Je werkt als zorgkundige op een beschermde afdeling.

Uw taken binnen een multifunctioneel team zijn voornamelijk zorgkundige taken (verzorging, baden, toiletbezoek), logistieke taken (tafel dekken, maaltijden), communicatie (zowel naar bewoners als familie), maar soms ook ondersteuning van ons woon-leefteam (voormalige animatie).

Je profiel Je bent een gemotiveerde, optimistische en emphatische zorgkundige met een hart voor ouderen. Je bent creatief en kan zelfstandig werken.

Waarden als respect, eerlijkheid, collegialiteit, zorgzaamheid en betrokkenheid zijn voor jou belangrijk. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van bewoners met dementie.

Je kan de senioren van WZC Gravenkasteel centraal stellen in al zijn facetten. Dan ben jij de medewerker die wij zoeken.

Wij bieden jou Een contract 30 u / week van onbepaalde duur.Je werkt enkel daguren en 1 op 2 weekends.Een aantrekkelijke verloning volgens IFICbarema met overname van alle aantoonbare anciëniteit.

Maaltijdcheques, eindejaarspremie, attractiviteitspremie.U hebt jaarlijks recht op 22 betaalde verlofdagen a rato van uw uren.

Een gevarieerde job binnen een fijn team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier