Senior System Engineer / Project Manager (M/V)
Over Ago
Loppem
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een senior system engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige project van A tot Z.

Er wordt een behoefteanalyse uitgewerkt bij de klanten, op basis daarvan stel je een actieplan en uitgewerkt project op.

Samen met andere system engineers sta je in voor de volledige uitwerking van het project en de nodige service nadien. Met jouw uitgebreide kennis rond server-

en netwerkbeheer ga je het team op technisch vlak ondersteunen. Verder ben je tijdens het project het eerste aanspreekpunt van de klanten.

In deze functie werk je twee weken extern bij de klant en één week binnen het bedrijf.

Vereisten

 • Je hebt een uitstekende technische kennis door je bachelor- of masteropleiding aangevuld met minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Technische kennis : windows server, active directory, exchange, SQL, VM Ware, Citrix, firewall, switches en routers.
 • Talenkennis : Nederlands en Engels.
 • Verder ben je een communicatief en klantgericht persoon die de vaardigheden bezit om een project met het volledige team volledig te realiseren.
 • Kenmerken als teamgericht, duidelijke communicatie, transparantie en lange termijn visie typeren jou als persoon.
 • Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Binnen deze job waarin verantwoordelijkheid en autonomie centraal staan, krijg je de kans om mee te werken aan technisch uitdagende projecten.

  Binnen dit jong bedrijf krijg je de kans om een rol te spelen in de verdere groei van het bedrijf. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier