Elektricien op werven (milieu-installaties) - regio Gent
AGO Jobs & HR
Gentbrugge, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor een mooie firma gelegen in het Gentse en actief in de milieu- en energietechnologie is AGO Technics op zoek naar een werfelektricien.

Je hebt een divers takenpakket waarbij je elektrische werken uitvoert aan milieu-installaties op de werf, occasioneel voer je voorbereidende werken uit in het atelier.

Daarnaast lees en interpreteer je elektrische schema's om elektrische toestellen te kunnen aansluiten aan o.a. pompen, mixers en elektrische borden.

Je sluit ook elektrische instrumentatie aan waarbij druk, debiet en temperatuur in voorkomen.Tot slot plaats je ook kabelgoten en verschillende soorten kabels zoals vermogen- en signaalkabels.

Over het algemeen werk je op de werf samen met twee collega's, deze kunnen verschillen van werf tot werf.

Je behaalde een technisch diploma industriële elektriciteit en je kan zelfstandig werken. Ben je schoolverlater? Dan kom je zeker ook in aanmerking!Je communiceert vlot en bent flexibel naar taken en uren toe.

Op de werf werk je af waar je mee bezig bent voordat je naar huis vertrekt. Je bent vaak op werven wat wil zeggen dat je vaak buiten actief bent.

Je bent m.a.w. graag buiten en je hebt geen schrik om je handen vuil te maken.Je bent vertrouwt aan werken met een hoogwerker.

Een attest is niet verrijst, dit kan ook intern worden behaald.Tot slot werk je steeds ordelijk, hecht je belang aan veiligheid (het hebben van een VCA-attest is een plus!) en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier