Electrical maintenance engineer
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Als Electrical maintenance engineer werk je preventieve maatregelen en kritische reservedelen uit met de FMECA-systematiek.

Jij bepaalt de laagste total cost of ownership en stelt vervangingsinvesteringen voor bij een End of Life Cycle. Als electrical maintenance engineer ben je er uiteraard verantwoordelijk voor de maximale beschikbaarheid van de machines.

Je zal het predectieve onderhoudsplan opstellen en opvolgen en staat in voor de controle en kalibratie van alle meet- en regeltechniek.

Functie eisen

Als electrical maintenance engineer ben je in het bezit van :

 • Bachelor diploma richting elektromechanica
 • Heb je reeds een eerste ervaring in een sturende rol
 • De nodige kennis van het MS-Office pakket en onderhoudsmanagementsystemen
 • Vlot in het Nederlands en een basiskennis van Engels.
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier