Credit Officer
Radius Payment Solutions
Ronse, GB
16 dagen geleden

Description

Belgian Fuel Card NV maakt deel uit van de internationale groep Radius Payment Solutions Ltd en is binnen België één van de grootste spelers op vlak van tankkaarten en fleetmanagement.

Wij zijn een innoverende en dynamische onderneming die gelegen is in hartje Vlaamse Ardennen en zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers ter ondersteuning van onze verdere groei.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een onderneming die je alle ruimte geeft om je verder te ontplooien op zowel persoonlijk als professioneel vlak?

Lees dan snel wat wij jou te bieden hebben! Radius bestaat reeds meer dan 25 jaar en heeft nu meer dan 1.100 werknemers verspreid over 21 kantoren wereldwijd.

Naast de verkoop van eigen tankkaarten zijn wij ook reseller voor brands zoals Shell, Esso, Texaco en DKV.

Wat houdt de functie in?

Je wordt mee verantwoordelijk voor het terugvorderen van achterstallige betalingen. Je verzorgt zowel de telefonische als schriftelijke opvolging van klanten met openstaande klantenrekeningen.

Je bent een echte teamplayer die samen met jouw team de achterstallige betalingen najaagt. Hiervoor heb je regelmatig contact met het Credit team in het hoofdkantoor te Crewe (UK).

Kortom, je profileert je als een sterke onderhandelaar met veel overtuigingskracht die gemakkelijk contact legt met klanten!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over relevante ervaring in een credit omgeving
 • Je profileert je als een klantgerichte, positieve en enthousiaste teamplayer
 • Je beschikt over sterke telefonische en analytische skills
 • Je bent een organisatorisch talent die de juiste prioriteiten kan stellen
 • Targets schrikken je niet af
 • Je bent een doorzetter en weet van aanpakken
 • Je beschikt over een positieve can do’ houding
 • Je hebt een goede kennis van MS Office, basiskennis Excel is een vereiste
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels
 • Wat mag jij van ons verwachten?

  Wij bieden je een uitdagende job aan binnen kantoortijd waarin je jezelf verder kan ontwikkelen binnen een dynamische en commercieel ingestelde organisatie waar groepsdynamiek en teamspirit centraal staan.

  In ruil bieden we je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een variabele verloning gebaseerd op de verkoopcijfers en maaltijdcheques.

  In eerste instantie start je met een vervangingscontract voor zwangerschap maar optie vast na afloop behoort absoluut tot de mogelijkheden gezien de groei van de organisatie en dienst.

  Credit Officer Credit Officer - Vetting Team Senior Credit Officer European Credit Officer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier