Buddy voor tienermeisje met motorische beperking
VFG vzw Antwerpen
Geel
4 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Heb je een hart voor kinderen met een beperking en wil je graag het verschil maken voor Natalie en haar ouders? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Gewenst profiel

Natalie heeft een motorische beperking, ze houdt van terrasjes doen, wandelen in de natuur, zingen, toneel spelen. Tijdens vakanties, weekends en woensdagnamiddag is het niet altijd mogelijk om een geschikte tijdsinvulling voor haar te organiseren.

Om deze momenten wél boeiend te houden en de ouders te ontlasten, trekken jullie er samen op uit. Een wandeling in het bos, ijsje gaan eten, cinemabezoek, gezelschapspelletjes spelen het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ook het wekelijks begeleiden naar de muziekschool of vervoer naar kinesiste of school, is een optie indien je beschikt over eigen wagen.

Dat is echter zeker geen vereiste.

Samen met jou bekijken de ouders wat de mogelijkheden zijn.

Beschikbaarheid :

In overleg, volgens jouw berschikbaarheid en onze noden. We vragen wel dat je je minstens voor een aantal woensdagnamiddagen kan vrijmaken zodat je een band met Natalie kan opbouwen.

Ons aanbod

Als vrijwilliger word je ingeschreven bij een vrijwilligersorganisatie waardoor de reguliere wetgeving omtrent verzekering en verloning van vrijwilligerswerk gelden.

Je krijgt een forfaitaire vergoeding, de glimlach van Natalie en de dankbaarheid van de ouders krijg je er bovenop.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier