Junior Service Engineer - Multinational
LGA Engineering
Ghent, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

TakenpakketUitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken op installaties en machines die op de werven gebruikt worden.

Verantwoordelijk voor het wisselstukkenbeheer en stellen van nieuwe onderdelen indien nodig.Oplossen van storingen op machines en installaties.

Nauw samenwerken met collega techniekers op verschillende internationale werven.Rapporteren aan de Onderhoudsverantwoordelijke ProfielJe behaalde een hoger technisch diploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Een passie voor Onderhoud en buitenlandse verplaatsingen is mooi meegenomen.AanbodEen competitief maandloon aangevuld met verplaatsingsvergoedingen.

Extralegale vakantiedagenMaaltijdchecquesBedrijfswagen + tankkaartGroeps- en hospitalisatieverzekeringVeel vrijheid en verantwoordelijkheidDoorgroeimogelijkheden op korte termijnDe mogelijkheid om nieuwe landen en plaatsen te bezoeken waar je nog nooit bent geweest!Geïnteresseerd?

Verstuur dan jouw CV en motivatiebrief naar engineering(at)lga.jobs. Vermeld steeds de referentie LC-11298 #LGA05. Je kan onze consultants ook bereiken op het nummer +32 9 352 01 00 voor meer informatie.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Lenny en AdamIs deze vacature toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan snel op www.

lga.jobs voor andere interessante en uitdagende vacatures binnen Engineering.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier