Warehouse Supervisor
Manpower
Rotselaar, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een ervaren Supervisor Magazijn. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor de gehele flow binnen het magazijn gaande van inbound tot outbound.

Hierbij krijg je de kans om een team van +20 personen aan te sturen. Concreet sta je in voor het opleiden, aansturen en motiveren van werknemers, het opmaken van planningen en het evalueren van jouw teamleden.

Bovendien sta je in voor de controle van in- en uitgaande producten op voorraadniveau en juistheid en ben je voortdurend op zoek naar manieren om bestaande processen en / of flows te optimaliseren.

Voor deze functie beschik je over een eerste succesvolle ervaring als leidinggevende binnen een logistieke omgeving. Je beschikt over sterke People Management-

skills waarvoor je communicatief sterk in je schoenen staat. Hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels.

Een goede kennis van het Frans wordt gezien als een plus. Bovendien heb je ervaring met het aansturen van middelgrote tot grote teams en ben je vertrouwd met het aanbrengen van procesoptimalisaties.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier