Studiebureau Stabiliteit en Methodes Ingenieur
talentus
SCHAERBEEK, BE
11 uur geleden

De functie

U werkt studies uit ter ondersteuning van een aantal projecten in ontwikkeling of in de uitvoeringsfase : ontwerp of dimensionering van aanhorige constructies, ontwikkeling van varianten op de uitvoeringsmethode

U heeft een transversale ondersteunende rol voor deze projecten ten aanzien van de verschillende partijen : dienst inschrijvingen, design & build, uitvoering.

 • U voert de stabiliteitsstudies uit van betonnen, metalen en houten structuren, en u stelt de berekeningsnota’s voor de structuren van gebouwen of civieltechnische bouwwerken, evenals de meetstaten zelf op of ziet toe op de opstelling ervan;
 • u staat in voor de controle van de bekistingsplannen, de wapeningen en de details. U komt wanneer nodig tussenbeide, zowel bij de voorbereiding van de offertes als tijdens de uitvoering van de werken.

  U begeleidt de tekenaars bij de opstelling van de uitvoerings-, bekistings- en wapeningsplannen en controleert nauwgezet de opgestelde plannen.

  U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de uitvoeringsdossiers in heel nauwe samenwerking met de Project Managers die instaan voor de einduitvoering, en u staat hen bij tijdens het latere verloop van het projecten.

  U komt aan hun zijde tussenbeide bij de klant of tijdens de werfvergaderingen voor problemen in verband met uw deskundigheidsgebied.

  U rapporteert aan de Directeur Studies en u leidt zelf een klein multidisciplinair team (planning, tekeningen, meetstaten, ).

  Het profiel

  De ideale kandidaat, die ervaring heeft op het gebied van stabiliteit en methodes, wordt de draaispil van de ontwikkeling en versterking van het studiebureau met de hulp van verscheidene andere bestaande of toekomstige medewerkers (opmeters, tekenaars, planners, ingenieurs die de werven voorbereiden).

  U bent burgerlijk of industrieel ingenieur in de bouwkunde met verscheidene jaren ervaring op het gebied van stabiliteitsstudies en methodes.

  Uw ervaring, die u intern heeft opgedaan in een bouwbedrijf ofwel in een studiebureau, is onmiddellijk inzetbaar voor rekening van een algemeen aannemer.

  U wenst uw knowhow te ontwikkelen binnen een resultaatgerichte bouwonderneming, maar u behoudt uw passie voor pure engineering.

  U bent vertrouwd met de nodige informatica-applicaties voor de ontwikkeling van complexe technische oplossingen.

  Kennis van de procedures van overheidsopdrachten vormt een troef.

  U bent de beide landstalen machtig.

  U heeft een klant- en oplossingsgerichte aanpak.

  Nauwgezetheid, maar ook creativiteit behoren tot uw sterke punten.

  De organisatie

  Onze klant is actief in de bouwsector en is een multi-specialistische bouwgroep, innovatief in verschillende disciplines.

  Een vast contract,

  Een concurrerend loon in verhouding met uw ervaring, aangevuld met aantrekkelijke extra-legale voordelen,

  De mogelijkheid om in een beroemde bouwonderneming te integreren, met nog steeds een 100% familiaal aandeelhoudersschap.

  Over ons

  Talentus is de HR Expert van middelgrote ondernemingen. Onze gepassioneerde medewerkers recruteren talent volledig op maat van de client.

  We zijn actief in een grote deel van België dankzij onze 28 kantoren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier