IT-Planet - SM Functional Expert
IT-Planet
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Algemeen Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract Duurtijd : lange termijn Regio : Brussel Fulltime Functieomschrijving Expertise op vlak van IT Service Management te delen.

Werken met een cross-functioneel team om IT-servicemanagement expertise te leveren met behulp van gevestigde kaders, zoals ITIL en in lijn met ServiceNow out-of-the-box implementatie.

Process Owners inhoudelijk ondersteunen bij de beschrijving en de implementatie van de ITSM processen. Helpen aan de vertaling van de business needs in functionele / technische vereisten voor implementatie in ServiceNow.

Functie-eisen Een grondige kennis van en ervaring met ITIL, en meer specifiek ITSM processen is een must. Een ervaring met implementatie ITSM is eveneens een must.

Grondige kennis van Service Now Talenkennis : NL / FR + ENG Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties.

Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt : loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,.

 • Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet : extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carri√®revooruitzichten klaar.
 • Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier