EMPLOYE ASSISTANT VENTE
Manpower
Drogenbos
3 dagen geleden

Job Description

We zijn op zoek naar een intern technisch-commercieel medewerker residentieel. In deze functie bent u de directe link tussen onze klanten en de Cebeo diensten.

In dit kader heeft u volgende verantwoordelijkheden :

U staat in voor het onthaal en begeleiding van de klanten. Dit gebeurt face-to-face aan de toonbank, maar ook via telefoon en mail.

U verzekert de administratieve en commerciële opvolging van de offertes, bestellingen en aankopen van de klanten.

U werkt rechtstreeks samen met collega s van de verschillende diensten.

U adviseert de klanten en bezorgt hen technische informatie.

U geeft onze vertegenwoordigers technische en administratieve ondersteuning.

U heeft oog voor de noden en / of problemen van de klanten en zoekt naar een oplossing samen met de andere afdelingen van het bedrijf (finance, logistiek, productdivisies).

U blijft op de hoogte van technische nieuwigheden en innovaties en schaaft uw kennis bij.

Client Description

Bij ons zijn onze filialen echte entiteiten met als opdracht het beheer en de ontwikkeling van de klanten in de respectievelijke regio.

Onze selfservicefilialen zijn de plaats waar het eerstelijnscontact met de klant tot stand komt. Daarnaast zijn onze interne medewerkers verantwoordelijk voor de uitwerking en opvolging van projecten in de specifieke sectoren.

Onze vertegenwoordigers hebben de opdracht ons klantenbestand te fideliseren en te laten groeien in samenwerking met onze interne medewerkers.

Candidate Profile

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met volgende opleiding en / of ervaring :

U heeft een technische opleiding genoten (elektriciteit, elektromechanica) op niveau A2 of technische bachelor

U beschikt over minstens 2 jaren professionele ervaring in de sector.

U heeft een grondige kennis van elektrotechnische producten en de technische en technologische ontwikkelingen van morgen dragen uw bijzondere interesse weg.

Uw commerciële skills zijn goed ontwikkeld en u vindt functies waarin advies en ondersteuning belangrijk zijn aantrekkelijk.

U werkt oplossingsgericht en bent stressbestendig.

U heeft een goede basiskennis informatica.

U bent voldoende tweetalig Nederlands - Frans.

Client Offer

Wij bieden u een essentiële functie aan in ons filiaal : u wordt er de eerste contactpersoon voor onze klant. U mag rekenen op een competitief salaris in verhouding met uw opleiding en relevante ervaring, evenals op een aantal extralegale voordelen.

Voorts krijgt u de kans om opleidingen te volgen binnen uw professionele interessesfeer en in functie van uw job. Stuur snel uw CV per mail : office.

anderlecht manpower.be 02 / 559.06.90 MANPOWER ANDERLECHT

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier