Insteller-operator slagmachines (m/v/x)
Dejond
Antwerpen,Belgium
3 dagen geleden

Insteller-operator slagmachines (m / v / x) Voor onze collega’s van de afdeling Tubtara® blindklinkmoeren zijn wij op zoek naar een Operator met de hoofdletter O .

Onze Operators zijn immers heuse kunstenaars! Wat zijn je verantwoordelijkheden? Een nauwkeurig afgewerkt en kwalitatief hoogstaand eindproduct, want dat is wat onze klanten verwachten! Jouw kerntaken als Operator bestaan uit het beheer van complexe koudvormingsmachines, met de daarbij horende opeenvolging van vervormingsstappen.

Jij zal hiervoor gereedschappen en eindproducten afmeten conform de technische tekeningen. Verder zal je de machines ombouwen en correct instellen.

De apparatuur opstarten, regelen en bijstellen alsook de aanvoer en plaatsing van werkstukken maken hiervan deel uit. Bovendien beschik je over voldoende technische kennis van je machine, waardoor je afwijkingen of storingen feilloos opspoort en verhelpt.

Het eerstelijnsonderhoud van de machine is all yours! Jij wil dat jouw machine snort en stampt zoals het hoort! Jij zal je talent hier kunnen ontplooien als .

 • Je een passie hebt voor mechanica en sleutelen meer je hobby is, dan je beroep. Je in oplossingen denkt en daarbij gebruik maakt van een logisch en technisch inzicht.
 • Jouw manier van werken nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig is. Je je elke dag bewust bent van jouw belang als schakel in de ketting.

 • Maar ook van het belang van jouw collega’s en hoe jullie op elkaar kunnen rekenen. Je het hoofd koel kan houden als het heet wordt onder je voeten.
 • Tenslotte : Ben je bereid om in een tweeploegenstelsel te werken. Heb je een mechanische opleiding genoten. Technische / mechanische vakkennis in de metaalsector is zeker een hele grote meerwaarde.

  Ben je perfect Nederlandstalig. Veiligheid, wederzijds begrip en een optimale communicatie gaan boven alles Wat heeft Dejond jou te bieden?

  Je komt terecht in een solide onderneming waar mensen tellen en waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te kunnen functioneren.

  Je komt in een omgeving waar aan een hoog tempo geïnvesteerd en continu verbeterd wordt. Wat je nog niet kent, wordt je professioneel aangeleerd, zowel intern als extern.

  Een vast voltijds contract en een marktconform loon, aangevuld met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering).

  Naast een vaste verlofperiode in de kerstperiode, kunnen overige verlof- en ADV-dagen zeer flexibel opgenomen worden. ..

 • want Metal Matters, but you too! Spreekt deze job jou aan, aarzel dan niet om ons te contacteren! Mail je cv en motivatie naar vragen?
 • Contacteer ons dan gerust even op 03 / 820.34.22 We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier