Senior Projectleider
Aertssen
Ghent, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je bent als Senior Projectleider verantwoordelijk voor de planning en budgettering van de verschillende projecten binnen de sector grondverzet.

Je adviseert in de aanbestedingen die worden ingediend en bij de opmaak van offertes voor aannemers. Je levert jouw expertise inzake rendementen en prijzen.

Je verzekert een goede opvolging van de verschillende projecten zowel op technisch, administratief als financieel vlak en stuurt bij waar nodig.

Je verzorgt het algemeen toezicht op de uitvoering en timing van de werken.Je stuurt een team van werfleiders en administratief medewerkers aan.

Je bent verantwoordelijk voor de tussentijdse- en eindrapportage van het geleverde werk. Je evalueert werfresultaten, de afgeleverde kwaliteit en veiligheid en de belangrijke onderaannemers en leveranciers met het oog op verdere samenwerking.

Je onderhoudt goede contacten en relaties met klanten en opdrachtgevers zodoende steeds op de hoogte te zijn van nieuwe opportuniteiten.

Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de divisie Bouw & Infra.Je beschikt over een diploma van Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Bouwkunde.

Je legt minstens 10 jaar relevante ervaring als projectleider voor in de sector van Bouw & Infrastructuur, idealiter binnen grondverzet.

Je hebt gedegen people management ervaring en bezit de skills om je team aan te sturen, te motiveren en de samenwerking te bevorderen.

Je bent sterk in plannen en organiseren. Daarnaast toon je je communicatief vaardig en getuig je van een klantgerichte attitude.

Je neemt verantwoordelijkheid op om kwalitatieve resultaten neer te zetten.Je toont je flexibel en stressbestendig en gaat vlot om met onverwachte omstandigheden of problemen die zich voordoen.

Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en Frans. Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer.

Als Senior Projectleider krijg je de kans om de markt binnen jouw werkgebied te ontwikkelen en draag je bij tot de verdere groei van de divisie Bouw & Infra.

Voor je inzet en resultaten voorzien wij een competitief salarispakket, aangevuld met mooie extra legale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier