Woonbegeleider (m/v/x) bij mensen met een beperking
de branding waak vzw
8501 Kortrijk
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

de branding’ is een deel van groep WAAK en biedt in de regio Zuid-West-Vlaanderen een ruim aanbod van ondersteuning aan mensen met een beperking (gebruikers).

De ondersteuning is afgestemd op de eigenheid en de vragen van iedere gebruiker, op zijn behoeften en in het bijzonder op zijn mogelijkheden.

Onze houding t.o.v. de gebruikers wordt gekenmerkt door onvoorwaardelijke acceptatie, wederzijds respect en gelijkwaardigheid (gentle teaching).

Inclusie in de maatschappij is belangrijk.

de branding' is door het Vlaams Agentschap voor Personen met Handicap (VAPH) erkend als Flexibel Aanbodcentrum Meerderjarigen (FAM) en voor het bieden van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH).

Verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne bieden we diverse vormen van dagondersteuning, woonondersteuning en kortdurende ondersteuning, zowel aan volwassenen met een lichte verstandelijke beperking als aan personen met een diep verstandelijke beperking of met meervoudige beperkingen.

De hulpverlening onder RTH komt tegemoet aan vragen van personen met een (vermoeden van) handicap naar een beperkte ondersteuning in termen van frequentie, duur en intensiteit en gebeurt aan huis (mobiel) of op één van de locaties van 'de branding'.

Job description

 • Ben je op zoek naar een leuke vakantiejob in een boeiende, leerrijke werkomgeving ?
 • Waar je niet alleen je hoofd en handen maar ook je hart voor nodig hebt ?
 • Een job die je naast een hoop ervaring met mensen met een beperking ook een degelijke verloning oplevert ?
 • Solliciteer dan voor een vakantiejob als zomerondersteuner bij 'de branding' !

  Searched Profile

  Wij gaan op zoek naar mensen die reeds een A2 diploma in een agogische richting op zak hebben, zoals A2 leefgroepenwerking, jeugd-en gehandicaptenzorg en verder studeren voor een A1 diploma.

  Mensen die hun eerste jaar verpleegkunde hebben afgerond zijn ook welkom te solliciteren.

  Verzorgenden / zorgkundigen horen er ook bij.

  Mensen die een A1 diploma in een agogische richting behalen eind juni 2019 en op zoek zijn naar een eerste werkervaring verwelkomen we graag in 'de branding'.

  We offer

  verloning op A2-niveau bij tewerkstelling als zomerondersteuner

  tussenkomst in je woon-werkverkeer, fietsvergoeding

  inspraak in je uurrooster

  toffe werksfeer in een dynamisch team

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier