Demand & Supply chain Officer
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een internationaal hoogstaand bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een Demand & Supply Chain Officer.Volgende taken behoren tot jouw pakket :

 • maken van aankooporders van hulpgrondstoffen en het beheer van de stock.
 • Verantwoordelijk voor de afroeporders.
 • opleiding als backup voor de detailplanning en voor de order entry.
 • opmaak van creditnota's.
 • Taken en profiel

  In het bezit van een bachelor diploma.Oog voor detail en analytisch vermogen behoren tot je troeven.Je hebt een klantgerichte focus.

  Je kan je vlot uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal.Je kan je vlot werken met Excel.Je bent een resultaatgerichte teamplayer met een passie voor supply chain.

  Aanbod

  Na de uitzendarbeid word je een vast contract aangeboden.Een voltijdse functie met verantwoordelijkheid binnen een internationaal bedrijf.

  Een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals MC's, hospitalisatie, ....Je zal deel uitmaken van een tof team waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier