Dynamische Klantenadviseur Service Center
Partena Ziekenfonds en Partners
Gent, België
20 uur geleden
source : Joblift

Hou jij van sociaal en interactief klantencontact? Zet jij de klantonvoorwaardelijk op nummer 1? Werk jij graag in een hecht team?

Ben jij depersoon die kwaliteitsvolle oplossingen aanbrengt? JA? Dan ben jij demedewerker waar we naar op zoek zijn. Onze kantoren bevinden zich te Gent inde Blue Towers (in onmiddellijke omgeving van de Ghelamco Arena).

Ga nu samenmet ons jouw nieuwe uitdaging aan en zet je eerste stappen in de boeiendewereld van het ziekenfonds!Jouw uitdagingen zijn : * Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen.

Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier.

 • Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-
 • mail.* Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking.

 • Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts op de back office.
 • Door tevredenheid bij de klanten te verkrijgen, bouw jij mee aan de toekomst van Partena als organisatie!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier