Beitser
IMPACT
Bree, Limburg, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Een job met vrijheid waarbij je zelfstandig je werk kan uitvoeren. Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van grote oppervlakten en de daarbij horende onderdelen.

het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om het proces te leren en uit te voeren. Functie-eisen Een specifieke schoolopleiding is niet nodig Je wil werken in een overdekte / afsluitbare buitenruimte in alle weersomstandigheden Je hebt geen probleem met fysiek zwaar werk Je bent niet allergisch voor chemische producten Je hebt zin voor precisie en kwaliteit Je ben bereid om in ploegen te werken Arbeidsvoorwaarden Na een geslaagde interim periode maak je kans op een vast contract.

Startloon +-14.5 + maaltijdcheques

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier