Informatieveiligheid Officer (m/v/x)
Selor
Brussels
2 dagen geleden
source : Student.be

Er is 1 plaats bij de afdeling Interne Audit en Informatieveiligheid, van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid ( Willebroekkaai 38, 1000 Brussel).

De afdeling Interne Audit en Informatieveiligheid staat in voor het bevorderen en bewaken van de homogeniteit en consistentie inzake informatieveiligheid en bescherming van de persoonlijke levenssfeer bij de uitwerking van een gemeenschappelijke visie inzake e-government in de sociale sector.

De Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid is de motor en coördinator van e-government in de sociale sector. E-government is een grondige herdenking van de relaties tussen de openbare diensten, ziekenfondsen, zelfstandigenkassen, de burgers en de ondernemingen.

Door gebruik te maken van moderne technologieën, internet en nieuwe media wordt een snelle en efficiënte dienstverlening aangeboden, geïntegreerd volgens de leefwereld van de klant, en met een absoluut minimum aan administratieve formaliteiten.

Je staat een of meerdere informatieveiligheidsconsulent(en) bij in het beheer van het veiligheidsbeleid en / of de veiligheidsprincipes teneinde voor de interne en externe klanten een kwaliteitsvolle dienstverlening te waarborgen, met inachtneming van de doelstellingen en de overeengekomen planning.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier