bijverdienste op zaterdag: chauffeur ce zellik
Randstad
Zellik, Vlaams-Brabant
2 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf in Zellik zijn we op zoek naar bijverdieners op zaterdag of eventueel vaste dagen in de week. Je staat in voor het beleveren van verschillende supermarkten in heel België.

Naast het rijden tussen de verschillende supermarkten, help je ook met laden en lossen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet.

qualification

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart- Je kan je minstens 1 op de 2 zaterdagen vrijmaken-
 • Je hebt een goede kennis van het NederlandsIn ruil kan je aan de slag bij een bloeiend bedrijf en krijg je een mooi uurloon in de plaats.

  Deze bijverdienste is eventueel combineerbaar met bijverdiensten op andere dagen.Interesse in een bijverdienste op maat als vrachtwagenchauffeur?

  Geef je beschikbare dagen door en wij zoeken een aansluitende opdracht bij onze klanten.Neem rechtstreeks contact met ons op : 09 255 19 23 of transport oost-vlaanderen randstad.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier