Accountant
Conessence
Gent, Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

AccountantBedrijfsinformatieVoor een dynamisch bedrijf regio Gent zoeken wij een Accountant.TakenJe staat in voor het bijwerken en bijhouden van boekhouddagboeken, grootboeken en andere financiële gegevens.

Je boekt de loonkosten.Je bereidt klantenfacturen voor en dient deze in.Je bereidt de betalingen voor.Je controleert, verifieert en verwerkt facturen.

Je verzamelt gegevens en bereidt rapporten voor.Je assisteert bij de rapportageprocedures.Je verzamelt informatie voor externe auditors voor de jaarlijkse audit.

Je doet de btw-aangifte.ProfielJe behaalde een diploma in een financiële richting en hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug.

Kennis van SAP is mooi meegenomen.Naast het Nederlands spreek je ook een klein mondje Frans.Je bent communicatief, vlot en hebt zin voor initiatief.

AanbodJe komt terecht in een dynamische omgeving met flexibele werktijden.Je kan rekenen op een motiverend salarispakket, bedrijfswagen en aantrekkelijke bonusregeling.

Een positie in een teamgerichte no-nonsense omgeving met tal van opleidingsmogelijkheden.12 ADV dagen bovenop je 20 wettelijke verlofdagen.

Interesse? Stuur dan een mail met je CV naar jorn conessence.com.LocatieGentPublish date12.02.2020ContactpersoonJorn Debrock

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier