Senior Accountant gezocht voor digitaal kantoor in Mechelen
Austin Bright
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Introduction Voor een geautomatiseerd en snel groeiend accountantskantoor in de regio Mechelen zijn wij momenteel op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Accountant / Dossierbeheerder.

Als jij een zeer uiteenlopend cliënteel te woord wil staan en klaar bent voor wat uitdaging, zit je hier goed. Hier bied jij een echte meerwaarde aan een uiteenlopend cliënteel bestaande uit éénmanszaken, vennootschappen en zelfs internationale klanten.

Tevens maken jullie deel uit van een internationaal netwerk , dit brengt enkel voordelen met zich mee! Het feit dat je hier kan rekenen op jouw toffe en behulpzame collega's, is dan ook de kers op de taart! Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! Responsibilities Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder De verantwoordelijkheden Jij pakt de dagelijkse boekhouding van A tot Z aan voor jouw eigen klantenportfolio.

Jaarrekeningen, balansen, financiële verrichtingen... dit heb jij allemaal onder de knie. Opmaak van jaarrekeningen en balansen.

Dankzij de tussentijdse besprekingen bouw jij een echte vertrouwensrelatie op met de klant. Je staat hem bij met fiscale advisering en optimalisaties .

Profile Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder Het profiel Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of Graduaat Boekhouden. Heb jij een ander gelijkwaardig diploma?

Dan kom je hiermee ook in aanmerking! Minimaal een 5-tal jaar ervaring als Dossierbeheerder in een boekhoud -of accountantskantoor.

Je wil graag deel uitmaken van een groeiende groep waarin in elke dynamische vestiging de fijne sfeer steeds wordt gegarandeerd.

Je beschikt over stevige communicatievaardigheden die je vlot inzet in jouw contact met collega's en de klant. Job Offer Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder Het aanbod Een werkomgeving dat beschikt over een intern kenniscentrum waardoor je steeds bij specialisten terechtkan bij vragen of twijfels.

Ook worden er hier uiteraard zowel interne- alsook externe opleidingen aangeboden. Een uiterst aanlokkelijk salarispakket dat niet alleen bestaat uit een mooie brutoverloning, maar ook aangevuld wordt met een verzekeringspakket , onkostenvergoeding , maaltijdcheques en de optie tot het krijgen van een firmawagen.

De kans om een stabiele en groeiende loopbaan uit te bouwen in een kantoor waar er heel wat doorgroeimogelijkheden voor jou klaarstaan.

Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply austinbright.

com Sophie helpt je met plezier verder in je zoektocht. Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

Dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhouder / boekhoudkantoor / accountancy / boekhouding / fiscaliteit / fiscalist / fiscality / tax / taks / IAB / BIBF / IBR / junior accountant / senior accountant / auditor / junior / ervaren accountant / expert / bachelor / master / belastingconsulent / fiduciaire / audit / accountantskantoor / Mechelen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier