Ingenieur riolering en infrastructuur
Accent
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als ingenieur riolering en infrastructuur bestaat jouw takenpakket o.a. uit de volgende zaken : Samen met een team van ingenieurs landschapsarchitecten en ontwerpers draag jij je steentje bij aan uiteenlopende projecten in wegenis en infrastructuur waterbeheer en publieke ruimte.

Je analyseert basisgegevens en beproevingsverslagen.Je stelt riolerings- en wegenontwerpen op in overeenstemming met de geldende reglementering.

Je zorgt voor de uitwerking van technische details hydraulische en grondmechanische berekeningen.Je verzorgt de opmaak van bestekken en meetstaten.

Daarbij ondersteun je projectleiders en adviseer je werfleiders. Voor deze uitdagende job als ingenieur infrastructuurwerken zoeken we kandidaten die voldoen aan het volgende profiel : Je kunt een diploma van ingenieur bouwkunde voorleggen (master in de industri?

 • le wetenschappen optie bouwkunde of landmeetkunde).Je hebt een neus voor infrastructuur- en rioleringsstudies.Je houdt ervan om in een team te werken en met gebundelde krachten resultaten neer te zetten.
 • Je kent de kneepjes van projectbeheer en -uitwerking.Je bent sociaal vaardig en klantgericht en communiceert helder.Met informaticatools teken- en rekensoftware spring je vlotjes om.

  Denk aan MS Office Autocad Civil 3D en Sirio. Je hebt ook noties van standaardbestek 250.Kennis van hydraulische modelleringen in Infoworks?

  Dat is mooi meegenomen!Je ontfermt je over uitdagende projecten geniet ondersteuning van je collega?s en krijgt volop kansen om je te ontplooien.

  Naast een voltijdse betrekking met interessante voorwaarden (maaltijdcheques gsm pensioenplan hospitalisatieverzekering ?

  reken je op flexibiliteit. Concreet : glijdende uren en enkele dagen thuiswerk per week voor een betere werk-privebalans.

  Op kantoor heerst een aangename laagdrempelige sfeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier