LADER/LOSSER (m/v)
Synergie
Ronse/Renaix, BE
9 dagen geleden

We zijn op zoek naar iemand die ingezet kan worden in het laadteam. Je zal instaan voor het laden van de materialen voor de ploegen die op verplaatsing gaan.

Je haalt de goederen op uit het magazijn en laadt ze samen met een collega in de aanhangwagen en bestelwagen. Het gaat hier zowel om manueel werk als heftruckwerk.

Je zal in dagdienst aan de slag gaan en werken van 7u-16u.

Profiel :

Je kan bij voorkeur ervaring voorleggen in een dergelijke job als lader. Je kan overweg met de heftruck en het is een pluspunt als je ook in het bezit bent van een attest.

Bij voorkeur heb je ook een rijbewijs BE of C aangezien je ook met de aanhangwagen zal rijden. Je bent fysiek in goede conditie om manueel werk te verrichten.

Je kan in dagdienst werken en zoekt een job om je vast te engageren.

Aanbod :

Job in dagdienst met optie vast

Kantoor : 055 61 20 40

055 61 20 40

kantoor Synergie Oudenaarde Interim

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier