Project engineer HVAC
Whoohoo
Antwerpen
10 dagen geleden

Over het bedrijf

Onze klant maakt deel uit van een internationale groep en is actief in productie en distributie van duurzame oplossingen in verwarming en sanitair warm water.

Over de functie

Als project engineer HVAC zal je instaan voor het bezoeken van studiebureaus en adviesbureaus die zich bezighouden met voorstudies en projecten om te helpen met het concept te ontwerpen.

Samen met deze instanties zal je plannen en het juiste concept uitwerken. Je volgt alle studies en projecten op en bent op de hoogte van welke aannemers en installateurs betrokken zijn.

Deze informatie deel je met je sales collega’s. Het ultieme doel als project engineer HVAC is opportuniteiten voor verkoop van bestaande en nieuwe technologieën te detecteren, uit te werken en op te volgen.

Functie eisen

Als project engineer HVAC beschik jij over :

 • Een master opleiding in combinatie met goede kennis HVAC of elektriciteit
 • Doorgedreven ervaring in technische advies
 • Zeer goede kennis van het Nederlands en goede kennis van het Frans
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier