Technical After Sales Support (m/v)
Konvert Office Roeselare
Staden, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalsector regio Hooglede kijken wij uit naar een Technical After Sales Support medewerker ter versterking van het team.

FUNCTIE : -Je ondersteunt het huidige serviceteam en komt in contact met diverse klanten en servicepunten.-Je overlegt met je collega's van service, engineering en productie.

 • Ter ondersteuning van de servicepunten voorzie je in een technische opleiding.-Je zorgt voor beoordeling en opvolging van garanties en onderhoudscontracten.
 • Aanbod

  De productietijd en productiekosten evalueren en uitrekenenDe prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen. De conformiteit van gereedschap en productiemachines controleren of op punt stellen.

  Fabricage-, goedkeurings- of installatiedocumenten opstellen (assortimenten, procedures, bestekken, ...)De conformiteit van de uitvoering controleren.

  Fabricageprogramma's bepalen en realiseren (numerieke besturingen, bewerkingscentra, automaten, ...). Informatie- en opvolgdocumenten samenstellen en actualiseren (stuklijsten, technische documentatie, .

 • Onderdelen van fabricage analyserenDe processen, middelen en technische procedures bepalen. Storingen identificeren en analyseren, corrigerende acties bepalen en de uitvoering ervan opvolgen.
 • Technische steun verlenen aan operatoren en diensten voor kwaliteit, studies en productie. Werkplaatsen, vestigingen of modaliteiten voor goederenbehandeling en opslag van de producten bestuderen -Een interne opleiding van de verschillende producten-Werkzekerheid binnen een prettige werkomgeving -Verloning volgens ervaring en capaciteiten.

 • Na het slagen voor de opleiding krijg je een hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheden.-Een bedrijf waarbinnen je jou zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder kan ontwikkelen.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een hogere technische opleiding gevolgd, Bachelor of Master en hebt dus een sterke affiniteit met techniek. -Je vindt vindt snel jouw weg in elektrische, pneumatische en hydraulische schema's en hun link met de PLC-programmatie.
 • Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier