Komma Board - Full Stack Developer
Komma Board
Ghent, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Jobbeschrijving Om aan de slag te gaan als full stack developer beschik je over het nodige talent en bakken vol passie om bedrijven doorheen hun digitale transformatie te gidsen en hun applicaties te stroomlijnen.

Als full stack developer eet jij graag van twee walletjes en pingpong je jouw aandacht moeiteloos tussen front en back end.

Als team member of leidinggevende van het ontwikkelingsteam krijg je de mogelijkheid om verantwoordelijkheden op te nemen in de ontwikkeling of optimalisatie van bestaande bedrijfsapplicaties.

Je integreert deze met bestaande systemen of bouwt ze from scratch. Werk je als full stack developer graag samen met verschillende business units om procesverbeterende oplossingen aan te leveren voor bedrijven en klanten, dan is deze vacature voor jou weggelegd.

Verantwoordelijkheden Als full stack developer bij Komma Board kies je voor diversiteit. Je werkt voor verschillende klanten in verschillende sectoren en dat maakt je job heel divers en uitdagend.

Voor zowel start- en scale-ups tot internationale bedrijven, werk je nauw samen met de tech lead om de architectuur van projecten op te zetten kies je de juiste technologieën om het project te bouwen bouw je mee aan software-oplossingen die een belangrijke toegevoegde waarde betekenen sta je in voor end-to-end development van applicaties vertaal je de noden en de vragen van de klant in praktische applicaties denk je mee om optimale resultaten op te leveren Hard skills je hebt minstens twee jaar ervaring als full stack developer je front-end kennis gaat van JavaScript, HTML, CSS tot een framework zoals Angular, Vue.

js, React, ... je bent ook fier op je kwaliteitsvolle codering je hebt een back-end kennis van Java, .NET Core, C# , PHP, .

 • je bent een kei in het onderhouden, het uitbreiden én het testen van applicaties je blinkt uit in het transformeren van functionele analyses in technisch design en een keurige code Soft skills je bent gepassioneerd door back-end, gefascineerd door front-end je bent flexibel, kristisch en communicatief zeer sterk je bent assertief en streeft deadlines na met een aantal mogelijke scenario's je bent een geek wanneer het gaat over de laatste nieuwigheden in jouw domein Je hebt de wil om continue bij te leren en nieuwe informatie op te nemen Dit bieden wij Bij Komma Board start je als subcontractor.
 • Dit betekent dat je dezelfde zekerheden krijgt als mensen met een vaste werkplek. Meer nog, je wordt nóg beter opgevolgd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, getraind om verder te groeien en te ontplooien tot waar jij zelf de lat legt en oh ja, je wordt geweldig hard in de watten gelegd bij ons.

  Zachter kan je niet vallen. Alles op een rijtje? Een aantrekkelijk loon, met netto vergoeding - evenredig aan jouw talenten Een bedrijfswagen met tankkaart - om je moeiteloos doorheen de massa te verplaatsen Groeps- en hospitalisatieverzekering - ja, wij denken ook aan jouw oude dag! Een ruim opleidingsbudget - bovenop de vanzelfsprekende interne opleidingen 12 ADV verlofdagen, bovenop het officieel feestgedruis - om jouw engagement te compenseren Een doorgedreven cafetariaplan.

  Ben je niet weg te slaan van jouw scherm, graag een vierwieler met de nieuwste snufjes of liever een stalen ros, elektronica aan de meest voordelige prijs of tover je je adv-dagen liever om in loon?

  Ontelbare mogelijkheden omdat keuzevrijheid jou voldoening brengt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier