Technieker (3-ploegen) - Regio Aalter
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
11 dagen geleden
source : Jobat

Voor één van onze klanten regio Aalter is AGO Technics op zoek naar een extra technieker om het team te versterken. Het takenpakket bestaat uit : -

Preventief onderhouden van het machinepark.- Storingen verhelpen en proactief meedenken over langetermijnoplossingen.- Opstarten van nieuwe machines en installaties, het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren.

 • Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte naleving ervan opvolgen.- Uitgevoerde interventies correct rapporteren
 • Je hebt een A2-diploma Elektriciteit of Elektromechanica. - Samen met je collega's zorg je ervoor dat jullie afdeling bemand is van 4.
 • 45 tot 20.00 uur. Hiervoor werk je in 3 ploegen die wekelijks wisselen : vroeg, dag en laat.- Je bent een analytische probleemoplosser.

 • Jouw technisch inzicht, klantgerichtheid en oog voor orde en netheid behoren tot je sterkste troeven.- Je bent een vlotte communicator die van aanpakken weet.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier