Junior Plant Controller
Walters People
Ghent, Belgium
6 dagen geleden

Het bedrijf in kwestie is reeds een gevestigde waarde binnen de voedingssector, internationaal actief in meer dan 40 landen wereldwijd waar toch nog een zeer familiale sfeer heerst.

Ter ondersteuning van de verdere groei, zijn we voor deze gekende Belgische speler op zoek naar een Junior Plant Controller die aan volgende voorwaarden / vewachtingen voldoet :

Voor deze functie zal je een tweetal plant beheren, waaronder één in regio Gent en één in regio Wallonië (Henegouwen). Je rapporteert aan de Controlling Manager van area België, met wie je intensief samenwerkt.

Jouw toegevoegde waarde bestaat er in om vanuit financieel helikopterperspectief business ondersteuning te bieden naar de Belgische operationele organisatie toe.

Jouw takenpakket als Junior Plant Controller :

 • Je staat in voor de financiële maandafsluiting (oa. opvolging en waardering van de voorraden) van jouw plants en de hieraan gekoppelde rapporteringen (productie rapportering, rendementsanalyses en variantieanalyses tov standaard).
 • Vertrekkend vanuit de financirapporteer je je vaststellingen maandelijks naar het management.

 • Je zorgt voor een jaarlijkse update van de transferprijzen (samen met de diverse operationele verantwoordelijken). Je staat in voor een stukje pricing analyses en cost controlling.
 • Je beheert en organiseert de budgetcyclus voor jouw plants. Eveneens organiseer je maandelijks de cost reviews met de business-owners .
 • Je anticipeert bij de analyses omtrent jaarlijkse besparingen binnen operations (productiviteit, working capital, etc)
 • Je ondersteunt de plant managers en het directieteam inzake investeringen, het opstellen van business plannen en ad hoc analyses
 • Het ideale profiel :

 • Je bent in het bezit van een Bachelor / Master in Economics of Handelsingenieur aan een eerste ervaring als Financial / Business controller binnen een productieomgeving.
 • Als gedreven persoon ga je proactief, doelgericht en efficiënt om met deadlines en weet je prioriteiten te stellen. Je kenmerkt je door een gestructureerde en nauwgezette manier van denken en handelen, waarbij je je niet in de details verliest en jouw helikopterview bewaart in analyses en aanbevelingen.
 • Door jouw enthousiasme slaag je er in impact te creëren en de resultaten te challengen. Je gaat voor the extra mile, je neemt geen genoegen met een status quo en bent sterk kostenbewus
 • Je bent vertrouwd met klassieke PC tools (Word, Excel, Outlook, Powerpoint). Kennis van een ERP systeem is mooi meegenomen maar zeker geen must.
 • Naast Nederlands beheers je (geschreven en gesproken) de Engelse en de Franse taal .
 • Je bent communicatief, zelfstandig en matuur en weet prioriteiten te stellen. Je bent alsook dynamisch en leergierig ingesteld en deinst niet terug van uitdagingen.
 • Het aanbod als Junior Plant Controller :

 • Je komt terecht in een internationale en professionele omgeving met duidelijke ambities. Deze speler hecht zeer veel belang aan zijn werknemers waardoor je alsook terecht komt in een zeer stabiele omgeving, met de juiste begeleiding doorheen de functie, doorgroeimogelijkheden en een zeer toffe sfeer op de werkvloer!
 • Het betreft een voltijdse functie met contract van onbepaalde duur. Men kan je een zeer aantrekkelijk salarispakket aanbieden met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, een groeps -en hospitalisatieverzekering, een netto onkostenvergoeding, extra vakantiedagen en gloednieuwe gebouwen (inclusief cocktail / aperitiefbar voor de leuke afterworkdrinks).
 • Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven, wacht dan niet langer en waag snel je kans!

  Niet de job die u zocht? Mogelijk kent u wel iemand in uw netwerk die interesse heeft. Beveel hen Walters People aan en wij belonen u.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier