Inside Sales Zeevracht
Start People Airport Office
BRUCARGO, BE
13 uur geleden

Functieomschrijving

Ben jij klantgericht en commercieel ingesteld? Heb jij kennis van zeevracht? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie als Inside Sales Zeevracht!

Als Inside sales sta je in voor de coordinatie van alle sales activiteiten. Je staat enerzijds in voor de prospectie met als doel de klantenprotefeuille uit te breiden.

Anderzijds ligt jouw focus bij het onderhouden van het bestaande klantenbestand van het bedrijf.

Als Inside sales zorg je voor de opstelling en afgifte van zeevracht offertes aan de verschillende klanten, alsook de onderhandeling omtrent de verschillende tarieven bij Ocean Carriers, partners en leveranciers.

Klachtenbehandeling behoort ook tot jouw takenpakket.

Profiel

Je bent een ambitieuze sales specialist met een passie voor logistiek. Een dynamische omgeving schrikt jou niet af want je gaat graag de uitdaging aan!

Wat vinden wij in jou terug?

 • Klantgericht met sterke communicatieskills
 • Bij voorkeur een opleiding in de richting logistiek
 • Je hebt al een ervaring binnen de logistiek om op terug te blikken, als expediteur of logistieke dienstverlener of binnen sales
 • Je bent zelfstandig alsook flexibel in gesteld.
 • Je bent drietalig : Nederlands / Engels met als plus Frans
 • Aanbod

  Je komt terecht in een internationale omgeving die volop in de groei is. Je krijgt de mogelijkheid een carrière op te bouwen binnen de logistieke sector ( lucht -en zeevracht).

  Binnen dit bedrijf kom je terecht in een jong, ambitieus en energie team.

  Daarnaast mag je een marktconform (volgen PC226) verwachten met extra legale voordelen.

  Bedrijfsinfo

  Het bedrijf is een topspeler binnen de luchtvracht en zeevracht sector. Het bedrijf zorgt er voor dat het volledige boekingsproces voor al uw wereldwijde lucht- en zeevrachtzendingen gedigitaliseerd wordt.

  Het bedrijf neemt de logistieke zorg over en verzekert onder alle omstandigheden optimale snelheid, kwaliteit- en kostenbeheersing.

  Alle Start People jobs op www.startpeople.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier