Global Strategic Purchaser
Manpower
Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een zeer grote speler op de markt van "airfield solutions", zijn wij op zoek naar een Global Strategic Purchaser.

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor de selectie, de set-up en het beheer van alle leveranciers. Naast het plaatsen van bestellingen en het onderhandelen over de best mogelijke voorwaarden, krijg je bovendien ook de vrijheid om op zelfstandige basis op zoek te gaan naar nieuwe leveranciers.

Als Global Strategic Purchaser wordt je verantwoordelijk voor het aankopen van raw materials & components die gebruikt worden om te kunnen voorzien in de productie voor de verschillende filialen wereldwijd.

Hiervoor zal je op regelmatige basis deelnemen aan "purchasing synergy programs" tussen de verschillende vestigingen en zal je nauw samenwerken met de andere interne departementen.

Voor deze functie beschik je bij voorkeur over een Bachelor-diploma en heb je een eerste ervaring relevante aankoopervaring binnen de logistieke of industriële sector.

Bovendien heb je enige affiniteit met het technische aspect. Je bent analytisch ingesteld en je staat communicatief sterk in je schoenen.

Hierbij kan je rekenen op een goede kennis van zowel het Engels als het Nederlands en / of Frans. Ervaring met ERP programma's (bv.

SAP / Jeeves) wordt gezien als een voordeel. Tot slot ben je commercieel ingesteld en heb je ervaring met het onderhandelen op zelfstandige basis.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier