Commercieel Adviseur Bankkantoor
Ausy
Dilbeek, Flemish-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een eerste job in de banksector? Ben je gepassioneerd door de financiële wereld? Wil je een commerciële en boeiende functie waarbij je jouw ambities kan waarmaken?

Je krijgt als werknemer de kans om je in te werken in de verschillende bancaire producten, jezelf te blijven ontwikkelen en dit in een stimulerende en innovatieve werkomgeving.

Wens je meer info of heb je een vraag? Contacteer me op : Maud Stefens 02-6691703 of maud.stefens cx.ausy.be Onze klant is een financiële instelling die dicht bij haar klanten staat.

Een open bank, die luistert naar de behoeften van haar klanten en die gebaseerd is op een nauwe relatie tussen haar medewerkers en klanten.

Een bank met een optimistische aanpak. Ze gaan voor een langetermijnrelatie met hun klanten. Ze willen het dagelijkse leven van hun klanten vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen.

Als bank op mensenmaat, hechten ze veel belang aan een persoonlijke relatie en werken op een hartelijke, constructieve en open manier om verschillende projecten te realiseren.

Functiebeschrijving Functiebeschrijving : Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap.

Jouw taken : Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur.

Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen.

Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face.

Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen.

De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken : specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en / of van de sector.

Functie-eisen Je hebt een Bachelor Diploma (minimum vereiste) Je bent commercieel sterk en klantgericht Je hebt een proactieve en positieve houding Je kan je vlot uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk Je bent sociaal en extravert Je beschikt over een goede teamspirit Je bent flexibel Je kan nauwkeurig werken en de klanten op een professionele manier te woord staan Arbeidsvoorwaarden Je maakt deel uit van een organisatie die gericht is op de ontwikkeling van haar medewerkers, met kwaliteitsvolle opleidingen en reële doorgroeimogelijkheden Onze klant biedt een dynamische omgeving die ondernemingszin en creativiteit stimuleert Een competitief salaris en extralegale voordelen Voor meer info kan je me contacteren via maud.

stefens cx.ausy.be 02 669 17 03

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier