Hoofdverpleegkundig coördinator ICUMCU
AZ Damiaan
Oostende, BE
4 dagen geleden

Functie

In nauwe samenwerking met de betrokken geneesheren, het departement patiëntenzorg en de andere departementen, draag je de organisatorische en professionele verantwoordelijkheid van de afdeling MCU en ICU (samen 17 bedden).

Je waakt over de kwaliteit van de zorg en de dienstverlening. Je werkt actief mee aan de uitbouw van deze eenheid.

Je coacht en ondersteunt je medewerkers en je stuurt twee adjunct-hoofdverpleegkundigen aan. Je rapporteert aan de zorgmanager.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma in de verpleegkunde en je bent in het bezit van een bijzondere beroepstitel intensieve zorgen.

Ervaring op een dergelijke dienst is een pluspunt.

Je hebt ervaring in een leidinggevende functie. Een aanvullende kaderopleiding of master in de verpleegkunde / management en beleid binnen de gezondheidszorg is een pluspunt.

Je kan medewerkers begeleiden tot het zelfstandig werken binnen een team.

Je kan organiseren, motiveren en enthousiasmeren.

Je beschikt over goede relationele en communicatieve vaardigheden. Je bent administratief onderlegd, stressbestendig en flexibel.

Aanbod

Een boeiende functie binnen een organisatie in volle beweging.

Een contract van onbepaalde duur.

Een voltijdse functie met verloning volgens de ziekenhuisbarema’s (IFIC 18) en overname van relevante anciënniteit.

Diverse extralegale voordelen : maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, internetverbinding thuis.

Ruime faciliteiten voor interne en externe opleiding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier